Information

 

Material
Allt material är nickelfritt om annat inte anges. För att öka hållbarheten på dina smycken är det bra att följa skötselråden nedan.
 
• Sov aldrig med dina smycken på.
• Ta på dina smycken efter du använt parfym, krämer och hårspray.
• Förvara dina smycken väl, gärna åtskiljt från varandra för att minska slitaget.
 
Bilder
Genom mina bilder försöker vi förmedla smycket som det ser ut i verkligheten. Det är inte alltid så lätt att få fram färger och det kan därför förekomma små färgskiftningar när du ser en vara på bild mot verkligheten. Färger och ljus kan skifta mellan olika bildskärmar. Alla produktbilder på sidan är skyddade enligt upphovsrättslagen och får inte användas utan mitt samtycke.
 
Smyckesparty
Är du intresserad av att vara värdinna för ett smyckesparty kan du kontakta oss för mer information. Att hålla i ett smyckesparty innebär att du bjuder in vänner och bekanta och vi kommer och demonstrerar och säljer våra smycken. Ni får prova, titta och ställa frågor. Lagom antal gäster brukar vara runt 8-10 personer. Som tack får du som värdinna välja ett valfritt smycke ur vårt sortiment.
 
Återförsäljare
Är du eller ditt företag intresserade av att bli återförsäljare av Beads by Me? Kontakta då mig via e-post för mer information.
 
Reservationer
Vi reserverar oss för eventuella fel i text och slutförsäljning. Skulle en produkt vara slutsåld kontakat vi dig.